A lot of You :)

Asalamualaikum readers. Rindu laa pulak. Dah lama tak update blog ny. Okay sorry laa sebab dah lama tak update. Korang faham faham jelaa kan. Hmm sekarang ny tengah tension sangat tau. Banyak sangat aktiviti kat sekolah tu. Dala bulan MAY nak Mid-year term da. Time dekat asrama and sekolah pun dah cukup pack sangat dah. Dengan kelas malam nya lagy, homework, masa nak study lagy. Haihh penat laa macam ny. Nak tidur pun tak senang. So kena pandai bahagikan masa kan? Hmm Okay la i'll try my best. Jangan nak mengeluh ye SITI NORAQILAH ABD RASHID! Tahun ny semangat kena up sikit. Baru boleh perform kan :D Insyallah.... Haa nak tau tak? Hari ny rasa happy sangat tau. Thanks to my dorm-mates yang dah bagi suprise pagi tadi. Terharu sangat Kak Qila tau :') Pandai korang pujuk akak eahh. I love youu all and akak dah lama dah maafkan korang tauu :* P/s : I MISS HIM, I REALLY DO <3