Date :D

Salam :) Dah lame kan tak update blog ny. Maklumlah budak hostel lah katekan. Bukan selalu jumpe internet ny -__- 3 minggu tau tak balik rumah. Tapi lagy kesian kat budak2 kawad laa sebab diorang lagy laa tak balik langsung. Tu kalau tak menang jugak taktau laa nak cakap ape kan :D Sebenarnya aku ade banyak story ny tapi taknak laa cerite semua. Hehee. Okayy, tarikh 31 MAC 2012 memang hari yang aku takkan lupekan tauu. Hari tu laa hari yang 'full of suprises' bagi aku. Nak tau kenape? Hahaa adelahhhhhh :P Nak tau tanye laa 'Muhammad Aizuddin bin Mohd Nasir'. Siape dia tu? Haa dia lah MATA AIR aku kalau nak tauu. Kalau dah tau dah diam jea kayy :D Hmm, rindu dekat dia tauu. Siape ekk? --' Quraisyah Ma'mor laa siape lagy kann. Da 3 minggu tak jumpe tau tak. Mesti macam2 story + gosipz nak share kalau jumpe ny :D Okay lahh 'till we meet again! Tataa ^^