Happy :)

Assalamualaikum,
Sekarang ny kan aku rasa happy and lega sikit kot. Dah takde dah beban nak fikir pasal cintan-cintan ni semua. Bukan nak cakap besar ke ape. Tapi memang aku rasa bahagia dengan kawan-kawan yang aku ada sekarang, tak kisah laa perempuan ke lelaki ke. Janji diorang sekepala dengan aku and dapat happykan aku. Boleh jea aku hidup tanpa pakwe sebenarnya :) Aku yang mengada-ngada selama ny nak pakwe jea. Hahaa vangang :D  Hmm maybe satu hari nanti aku akan jumpa jodoh sebenar aku kot, taknak lahh sekarang, tak best :D INGAT! JODOH DI TANGAN TUHAN. Cepat or lambat, aku just mampu tunggu jelaa bila dia nak sampai kan :)