Penyelamat :)

Assalamualaikum readers,

Minggu ny aspura dan aspuri SMVP balik tanpa diduga. Hahaa suka budak budak ny, termasuk akulah :D Aku balik naik bas so tunggu bas kat Larkin. Firstly, ada lah sorang makhluk Allah ny cakap bas Taman U ada kat Larkin tu. Tunggu punya tunggu punya tunggu punya tunggu (okay thats enough), tiba tiba Taufik (my survivor) muncul depan aku. He asked me sort kind of questions and i answered it calmly walaupun ada sikit perasaan takut kan. Last last Taufik cakap bas Taman U takde dekat Larkin. So dia pun ajak naik bas Kulai and stop dekat Skudai. 

HAHA how idiot i am! Nak naik bas tapi taktau hape hape :D Nasib baik ada Taufik tau. Hm tu laa gunanya ada BEST FRIEND. Taufik laa yang teman aku balik tadi. Yeahh, he must be proud when he read my blog :) Its not as easy as ABC to get a friend like him. Well i know him since i was in Form 1  and he helped me a lot. I think he was the only one that befriended me 'till now. I just hope that our friendship will everlasting. InsyaAllah :) Bersyukur sangat sebab masih ada lagi kawan lelaki yang macam tu. Bukan nak cakap kawan lelaki yang lain tu tak bermakna apa apa tapi mungkin dia je yang terbaik. Thats whats i mean.

So kalau nak cari kawan, carilah kawan yang takkan pernah menyakiti kita, tak memalukan kita dan sentiasa menghargai dan menolong kita. Jangan cari kawan hanya sekadar untuk bersuka ria, cari publisiti atau yang nak tikam belakang kita. Sekarang ny, "kawan yang betul betul baik" cuma satu dalam seribu jea. Kalau dah jumpa "kawan yang betul betul baik" korang, hargailah ye :)

"A FRIEND INNEED IS A FRIEND INDEED"